MINDER PAPIERWERK

VOORDELIGER DAN IN EIGEN DIENST

Met onze payrolldiensten bent u voordeliger uit dan zelf personeel in dienst te nemen of personeel in te huren via een uitzendbureau. Als u zelf personeel in dienst heeft bent u veel tijd kwijt met de complete personeelsadministratie. Misschien besteedt u dit deels al uit aan een administratiekantoor. Ondanks de kosten die u voor deze dienstverlening betaalt, blijft u alle risico’s die bij het werkgeverschap horen, zelf dragen.

WE REKENEN HET GRAAG VOOR U UIT!

ONS VOORDEEL IS UW VOORDEEL

ALLE KOSTEN IN 1 HAND

Door schaalvergroting en expertise kan Multiman uw personeelsadministratie én het arbeidsrechtelijk risico tegen scherpe payroll tarieven overnemen. U bespaart met payroll zodoende op de kosten van uw eigen administratie, accountantskosten, Arbokosten en ziektekosten. U heeft met payroll in principe geen personeel meer in dienst dus kunt u uw ziektekostenverzekering en Arbodienst opzeggen. In plaats van rekening te moeten houden met allerlei personele kosten, verplichtingen en afdrachten weet u met payroll vooraf precies waar u aan toe bent. U betaalt vaste payroll tarieven waarvoor u wekelijks een factuur ontvangt.

MEER VOORDELEN? BEL ONS!

WERKT U AL MET EEN UITZENDBUREAU?

OOK DAN IS PAYROLLING MOGELIJK

Bent u gewend samen te werken met een uitzendbureau dan is payroll ook een aantrekkelijke optie die u veel geld bespaart. Kijk in de voorwaarden, wanneer u de uitzendkracht zelf in dienst mag nemen. U kunt de uitzendkracht dan ook tegen een veel lager tarief bij Multiman op de payroll zetten. Onze payrollproducten zijn hiervoor specifiek ontwikkeld.

WE VERTELLEN U ER GRAAG MEER OVER