Zelfstandig Werkend Kok

Heb jij er als kok geen moeite mee om elke dag op een andere locatie te koken? En ben je woonachtig in de genoemde regio? Solliciteer dan om bij ons als zelfstandig werkend kok aan de slag te gaan. Bij ons kan je elke week en soms zelfs elke dag ergens anders koken en kan je jezelf nog meer ontplooien als kok. Uiteraard verwachten wij van jou dat je een ervaren en goede kok bent. Maar dan ben je er nog niet. Want als kok van ons ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Wij verwachten dus dat je goed kunt communiceren met onze klanten en dat je indien nodig ook leiding kan geven aan vrijwel elke keuken.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een LBO of MBO opleiding als kok met eventueel een specialisatie afgerond
  • Je hebt geen problemen om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
  • Je bent representatief en communicatief
  • Je hebt als kok passie en motivatie voor het vak
  • Je kan goed werken in een team
  • Je hebt kennis van HACCP
  • Je bent woonachtig in de genoemde regio
  • Je hebt een rijbewijs en eventueel een auto

Wat bieden wij jou?

  • Beloning conform CAO en desbetreffende functiegroep
  • Wekelijkse betaling van salaris

Maar je zult bij ons vooral een afwisselende baan hebben die nooit hetzelfde is. Een uitstekende mogelijkheid om een schat aan ervaring op te doen en op de leukste plekken te werken als kok.

Onze organisatie
Horeca Flex is reeds lange tijd specialist in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige branche specifieke en innovatieve diensten op het gebied van HR in de horeca en hospitality branche. Horeca Flex is een dochteronderneming van de Multiman Group.

Horeca Flex zorgt en verzorgt dagelijks de wensen en behoeften van haar vele langdurige opdrachtgevers en honderden flexwerkers. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons een must. Wij zijn lid van de ABU en beschikken over het keurmerk SNA en het NEN 4400-1 certificaat.

Horeca Flex wordt gevormd door de mensen die er werken. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempeligheid, kennis van zaken, innovatie en inzet.

Ons motto: “Sterken brengen sterken voort”


Kok (allround)

Koks waar wij op zoek naar zijn hebben een passie voor koken, kwaliteit, veiligheid, hygiëne en werken graag met verse ingrediënten. Daarnaast voelen ze zich thuis in iedere keuken, kunnen snel schakelen en houden tevens een goed oog op de planning. Onze koks vinden het fijn om voor een klein gezelschap de mooiste borden op te maken, maar deinzen ook niet terug van partijen voor 500 personen of meer.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde koksopleiding evt. aangevuld met een specialisatie.
  • Minimaal 2 jaar ervaring
  • Representatief & Communicatief.
  • Passie en motivatie voor het vak.
  • Een topper in teamverband.
  • Kennis van H.A.C.C.P.
  • Bereid om op onregelmatige tijden en in de weekend te werken.
  • In bezit van een rijbewijs en eventueel een auto.

Wat bieden wij jou?

  • Beloning conform CAO en desbetreffende functiegroep
  • Wekelijkse betaling van salaris

En daarnaast bieden wij je de kans om veel ervaring op te doen in de (internationale) hotellerie, horeca en (party)catering.

Onze organisatie
Horeca Flex is reeds lange tijd specialist in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige branche specifieke en innovatieve diensten op het gebied van HR in de horeca en hospitality branche. Horeca Flex is een dochteronderneming van de Multiman Group.

Horeca Flex zorgt en verzorgt dagelijks de wensen en behoeften van haar vele langdurige opdrachtgevers en honderden flexwerkers. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons een must. Wij zijn lid van de ABU en beschikken over het keurmerk SNA en het NEN 4400-1 certificaat.

Horeca Flex wordt gevormd door de mensen die er werken. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempeligheid, kennis van zaken, innovatie en inzet.

Ons motto: “Sterken brengen sterken voort”


Keuken assistent

Als keuken assistent bij Horeca Flex wordt je in de flexibele pool opgenomen en werk je op oproepbasis. Jij bepaal zelf de dagen die je wil en kan werken maar je bent gemiddeld minimaal 3 dagen per week beschikbaar en ook regelmatig werken in het weekend is geen probleem.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
Je zal als assistent in de keuken van een restaurant, beurs of evenement komen te staan. Je bent de assistent van een keukenteam en voert diverse ondersteunende werkzaamheden uit waarbij je je onder andere zal bezig houden met (voor) bereiden van (kleine) koude gerechten, hapjes, lunch en broodjes.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een gedegen basis voor de functie en voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt een pro-actieve houding
  • Je steekt je handen uit de mouwen en bent niet vies van hard werken en weet van aanpakken
  • Je bent nauwkeurig en volgens afspraak op de juiste plek en op de afgesproken tijd
  • Je bent oplossingsgericht en houdt van een uitdaging
  • Je bent bereid om in de weekenden te werken

Een grote pré is als je een jaar ervaring hebt in de keuken in een soortgelijke functie en aantoonbare kennis hebt van verschillende kook & snijtechnieken.

Onze organisatie
Horeca Flex is reeds lange tijd specialist in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige branche specifieke en innovatieve diensten op het gebied van HR in de horeca en hospitality branche. Horeca Flex is een dochteronderneming van de Multiman Group.

Horeca Flex zorgt en verzorgt dagelijks de wensen en behoeften van haar vele langdurige opdrachtgevers en honderden flexwerkers. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons een must. Wij zijn lid van de ABU en beschikken over het keurmerk SNA en het NEN 4400-1 certificaat.

Horeca Flex wordt gevormd door de mensen die er werken. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempeligheid, kennis van zaken, innovatie en inzet.

Ons motto: “Sterken brengen sterken voort”


Junior Gastheer / Gastvrouw

Als junior Gastheer / vrouw leer je bij Horeca Flex hoe je de gasten van onze opdrachtgevers een onvergetelijke gastvrije belevenis kunt bezorgen. Als basis heb je een gezonde werkmentaliteit en veel affiniteit met de horeca daarnaast ben je representatief en gretig om dingen te leren.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
Als junior gastheer / vrouw zijn je werkzaamheden het voorbereiden, op- en afbouwen alsmede de uitvoering van een evenement (ontbijt, borrel, lunch, diner) onder toezicht van een leidinggevende (supervisor of partymanager). Je bedient de gasten en verricht barwerkzaamheden.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen voor de functie en voldoet aan de volgende criteria:

  • Je bent bereid om alles aan te pakken en bent zeker niet tevreden met een gemiddelde prestatie.
  • Je neemt verantwoordelijk voor eigen werk.
  • Je bent sterk gastgericht, voorkomend, opgewekt en welgemanierd in je doen en laten.
  • Je hebt van nature een scherp oog voor kwaliteit en service.
  • Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Wat leren wij jou?

  • Je bent bereidt om de interne training bij Horeca Flex te volgen
  • Je bent bereidt de basiskennis middels praktijk ervaring te leren :
    - met betrekking tot het uitserveren van drankjes op een plateau
    - van uitserveren van 2/3 borden voor het uitlopen van lunch/diner
    - van diverse barwerkzaamheden
    - van het aanvoeren van bestellingen en het afvoeren hiervan

Onze organisatie
Horeca Flex is reeds lange tijd specialist in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige branche specifieke en innovatieve diensten op het gebied van HR in de horeca en hospitality branche. Horeca Flex is een dochteronderneming van de Multiman Group.

Horeca Flex zorgt en verzorgt dagelijks de wensen en behoeften van haar vele langdurige opdrachtgevers en honderden flexwerkers. Kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons een must. Wij zijn lid van de ABU en beschikken over het keurmerk SNA en het NEN 4400-1 certificaat.

Horeca Flex wordt gevormd door de mensen die er werken. Onze organisatie kenmerkt zich door laagdrempeligheid, kennis van zaken, innovatie en inzet.

Ons motto: “Sterken brengen sterken voort”