Bij Multiman kun je op allerlei manieren aan de slag in horeca of catering. Ben je op zoek naar een vaste of een nieuwe baan? Wij kunnen je van dienst zijn. Zoek je juist extra werk naast je huidige baan of wil je op flexibele basis aan de slag? Wij hebben altijd leuke en afwisselende opdrachten via ons horeca uitzendbureau.

BEKIJK ONZE VACATURES

OP DE PAYROLL BIJ MULTIMAN

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

Wanneer je werkt bij een horecabedrijf dat het werkgeverschap heeft ondergebracht bij Multiman, dan kom je bij ons op de payroll. Multiman wordt jouw werkgever. Wij zorgen er voor dat alles keurig en tijdig geregeld wordt, wat te maken heeft met je dienstverband, salaris, pensioen, vakantiegeld en –dagen, vergoedingen en betalingen. Sta je bij ons op de payroll, dan gelden voor jou dezelfde CAO en arbeidsvoorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst bent. Dat betekent dus ondermeer ook dat je bij Multiman hetzelfde pensioen opbouwt. Dat maak Multiman uniek en iedereen tevreden!

VAN UITZENDKRACHT TOT GEDETACHEERDE: ALTIJD GOED GEREGELD

Wanneer je als uitzendkracht van Multiman in horeca of catering werkt zijn alle arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes geregeld. Onze mensen werken onder de ABU CAO voor Uitzendkrachten zodat alles omtrent salaris, vakantiegeld en -dagen en pensioen goed geregeld is en jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast kunnen wij je voorzien van passende kleding en soms zelfs van vervoer. Ook het volgen van opleidingen behoort bij Multiman zeker tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van onze mensen en houden daarom graag contact. Zowel persoonlijk, als via Facebook en Twitter.

ZZP-BEMIDDELING

VOOR HORECA & CATERING

Ben je eigen baas en vind je het fijn om met andere professionals samen te werken? In Multiman vind je de partner die je nodig hebt om ontspannen en doelgericht aan de slag te gaan. Wij weten alles van wet- en regelgeving omtrent ZZP-bemiddeling en bemiddelen je graag bij steeds weer nieuwe opdrachten. Wij regelen het gehele administratieve proces en dragen zorg voor een hele snelle betaling van je facturen.

NEEM CONTACT OP