VOOR ONDERNEMERS IN DE HORECA,

PAYROLLDIENST OP MAAT

Het personeel dat bij u werkt is in dienst bij Multiman Horeca. Onder exact dezelfde voorwaarden alsof u ze zelf in dienst heeft. U bepaalt zelf wie u aanneemt en met wie u wilt werken. Horeca Payroll koppelt personeelsbeleid als het ware los van het ondernemerschap. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aanleveren van de (gewerkte) uren van de medewerkers. U heeft dan niet de beslommeringen van een personeels- en salarisadministratie. Hierdoor krijgt u meer armslag voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

MEER WETEN? BEL ONS!

HORECA PAYROLLING:
ZO WERKT HET!

U kunt ervoor kiezen om zowel uw huidige, nieuwe als tijdelijke werknemers bij Multiman Horeca op de payroll te zetten. Het personeel blijft volledig, van kaft tot kaft, vallen onder de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf. Dat maakt ons uniek! Al uw personeel kan dan rekenen op continuïteit, goede arbeidsvoorwaarden, complete naleving van de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf , inclusief het pensioen en een correcte en tijdige uitbetaling van, loon, vergoedingen, vakantiegeld en –dagen. Deze taak neemt Multiman al jarenlang met veel verantwoordelijkheid op zich. En u kunt rekenen op tevreden en bekwaam personeel. Door gebruik te maken van onze payrolldiensten kunt u uw personeel bovendien flexibeler inzetten, waardoor u sneller in kunt spelen op de actuele situatie.

HORECA PAYROLL:
DE VOORDELEN!

Door schaalvergroting en expertise kan Multiman Horeca uw personeelsadministratie én het arbeidsrechtelijke risico tegen scherpe payroll tarieven overnemen. U bespaart met payroll zodoende op de kosten van uw eigen administratie, accountantskosten, Arbokosten en ziektekosten. U heeft met payroll in principe geen personeel meer in dienst dus kunt u uw ziektekostenverzekering en Arbodienst opzeggen. In plaats van rekening te moeten houden met allerlei personele kosten, verplichtingen en afdrachten weet u met payroll vooraf precies waar u aan toe bent. U betaald vaste payroll tarieven, waarvoor u wekelijks een factuur ontvangt.

LEES DE VOORDELEN

OP DE PAYROLL BIJ MULTIMAN,

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

Wanneer je werkt bij een bedrijf dat het werkgeverschap heeft ondergebracht bij Multiman Horeca, kom je bij ons in dienst. Wij zorgen er voor dat alles keurig en tijdig geregeld word. Alles wat te maken heeft met je dienstverband, salaris, pensioen, vakantiegeld en –dagen, vergoedingen en betalingen, Multiman regelt het goed. Sta je bij ons op de payroll, dan geldt voor jou gewoon de CAO voor het horeca- en aanverwante bedrijf en is er dus geen enkele verschil in arbeidsvoorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst bent. Multiman regelt dit prima. We staan voor betrouwbaarheid en tevredenheid!