Wil je graag in de bouw aan de slag? Dan is Multiman een partij waar je niet omheen kunt. Of je nu in loondienst wilt werken of als ZZP-er door ons bemiddeld wilt worden, in alle gevallen kunnen wij veel voor je betekenen. Doordat wij structureel worden ingezet op diverse grote projecten zijn wij vaak in staat om ook op lange termijn de zekerheid van werk te kunnen bieden.

BEKIJK ONZE VACATURES

ZZP-ER IN DE BOUW?

Als ZZP-er hecht je er belang aan dat je facturen snel betaald worden. Bij Multiman kun je daarvan op aan. Als jij ervoor zorgt dat wij alle relevante gegevens van je ontvangen hebben, je in het bezit bent van een inschrijving Kamer van Koophandel, dan kun je direct aan de slag en betalen wij wekelijks je factuur. Wij nemen de verdere administratieve afhandeling voor onze rekening en zorgen voor de juiste overeenkomsten tussen alle betrokken partijen. Als zelfstandige hoef jij je hierdoor geen zorgen meer te maken over betalingen en ander regelwerk, en kun jij je volledig richten op de perfecte uitvoering van de klus. Iedereen tevreden!

DE ZEKERHEID VAN EEN DIENSTVERBAND?

ALLES GOED GEREGELD

Hecht je waarde aan de zekerheid van een dienstverband dan kan Multiman je in alle gevallen van dienst zijn. Arbeidsvoorwaarden zijn perfect geregeld, zodat jij je over zaken als vakantierechten en pensioen geen zorgen hoeft te maken. Ook het volgen van vakopleidingen komt bij ons zeker aan bod. Een opleiding VCA stellen wij voor iedere werknemer in de bouw verplicht. Persoonlijke veiligheidsmiddelen en professioneel elektrisch handgereedschap worden door ons verstrekt en ook het vervoer is bij ons prima geregeld. Bij Multiman werk je op flexibele basis met de zekerheid van een vast contract.

BEKIJK ONZE VACATURES