Payroll

VOOR ONDERNEMERS MET PERSONEEL

PAYROLL DIENSTEN OP MAAT

Het personeel dat bij u werkt is dan in dienst bij Multiman. U bepaalt zelf wie u aanneemt en met wie u wilt werken. Payroll koppelt personeelsbeleid als het ware los van ondernemerschap. Het enige wat u nog hoeft te doen is het aanleveren van de gewerkte uren van uw medewerkers. U heeft dan niet de beslommeringen van een personeels- en salarisadministratie. Hierdoor krijgt u meer armslag voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

MEER WETEN? BEL ONS!

PAYROLLING:
ZO WERKT HET!

U kunt ervoor kiezen om zowel uw huidige, nieuwe als tijdelijke werknemers bij Multiman op de payroll te zetten. Al uw personeel kan dan rekenen op continuïteit, goede arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO’s en een correcte en tijdige uitbetaling van loon en vergoedingen. Deze taak neemt Multiman al jarenlang met veel verantwoordelijkheid op zich. En u kunt rekenen op tevreden en bekwaam personeel. Door gebruik te maken van onze payrolldiensten kunt u uw personeel bovendien flexibeler inzetten waardoor u sneller in kunt spelen op een veranderende markt.

PAYROLL:
DE VOORDELEN!

Door schaalvergroting en expertise kan Multiman uw personeelsadministratie én het arbeidsrechtelijk risico tegen scherpe payroll tarieven overnemen. U bespaart met payroll zodoende op de kosten van uw eigen administratie, accountantskosten, Arbokosten en ziektekosten. U heeft met payroll in principe geen personeel meer in dienst dus kunt u uw ziektekostenverzekering en Arbodienst opzeggen. In plaats van rekening te moeten houden met allerlei personele kosten, verplichtingen en afdrachten weet u met payroll vooraf precies waar u aan toe bent. U betaalt vaste payroll tarieven waarvoor u wekelijks een factuur ontvangt.

MINDER PAPIERWERK

VOORDELIGER DAN IN EIGEN DIENST

Met onze payrolldiensten bent u voordeliger uit dan zelf personeel in dienst te nemen of personeel in te huren via een uitzendbureau. Als u zelf personeel in dienst heeft bent u veel tijd kwijt met de complete personeelsadministratie. Misschien besteedt u dit deels al uit aan een administratiekantoor. Ondanks de kosten die u voor deze dienstverlening betaalt, blijft u alle risico’s die bij het werkgeverschap horen, zelf dragen.

WE REKENEN HET GRAAG VOOR U UIT!
Multiman Payroll

OP DE PAYROLL BIJ MULTIMAN,

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?

Wanneer je werkt bij een bedrijf dat het werkgeverschap heeft ondergebracht bij Multiman, kom je bij ons in dienst. Wij zorgen er voor dat alles keurig en tijdig geregeld word. Alles wat te maken heeft met je dienstverband, salaris, pensioen, vakantiegeld en –dagen, vergoedingen en betalingen, Multiman regelt het goed. Sta je bij ons op de payroll, dan geldt voor jou dezelfde CAO en arbeidsvoorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst bent. De ABU CAO regelt dit prima. Multiman staat voor betrouwbaarheid en tevredenheid!