VOOR WERKNEMERS EN OPDRACHTGEVERS

STEL ZELF JE TEAM SAMEN

Payrollen een vorm van ter beschikking stellen van werknemers aan opdrachtgevers, waarbij deze opdrachtgevers zelf verantwoordelijk zijn voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Payroll koppelt personeelsbeleid als het ware los van ondernemerschap en biedt zowel werkgever als werknemer meer zekerheid en flexibiliteit.

GESCHIKT VOOR IEDER BEDRIJF

VAN STARTER TOT GROOTBEDRIJF

Payroll is geschikt voor zowel startende, kleine als grote bedrijven, voor tijdelijke of vaste contracten, waarbij u als opdrachtgever compleet wordt ontlast van de arbeidsrechtelijke en administratieve zorgen voor uw personeel. Dit betekent dat u uw eigen medewerkers werft en selecteert. U bepaalt zelf de werktijden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden van uw medewerkers. Verder verzorgt u de planning; u behoudt het contact met en geeft leiding aan uw medewerkers op de werkvloer. Er verandert dus niets aan de relatie die u met uw medewerkers heeft.

MEER WETEN? BEL ONS!

BLIJF ZELF ONDERNEMER

MULTIMAN REGELT DE REST

Door uw personeel op de payroll te zetten heeft u uw handen wel vrij om u bezig te houden met de bedrijfsactiviteiten waar het echt om draait. Zaken als arbeidsovereenkomsten, salaris- en personeelsadministratie, loonbetalingen ziekteverzuim worden geregeld door Multiman. Juridisch gezien komt uw personeel in dienst bij Multiman en dragen wij alle lasten en verplichtingen die daarbij horen. Als payrollbureau zorgt Multiman onder andere voor de betaling van de nettosalarissen, de sociale lasten, pensioenpremies en de loonbelasting.

DE VOORDELEN? LEES HET HIER!